onsdag 9 september 2009

Sexmånaderskontroll

Igår var jag på sexmånaderskontroll med Nova. Jag är inte säker på exakt vad som kontrollerades, men en läkare undersökte henne och allt var som det ska i alla fall. Hon flyttar en leksak mellan händerna och tittar efter den när den faller på golvet. Vikten och längden för dagen var 7,4 kg och 67 cm. Läkaren och BVC-sköterskan konstaterade också att Nova är motoriskt välutvecklad för sin ålder som redan är på G att börja krypa.

Idag har jag och Karolina tagit en långpromenad i det fina vädret (eller snarare en normal promenad med en lång fika) till en 4H-gård där Sixten och Nova kunde titta på djur. Sixten sov mest men Nova studerade intresserat hönsen. Sen gungades det lite innan vi återvände hem. En helt vanlig dag, med andra ord.

Nu ska jag inta TV-soffan och avnjuta ett nytt avsnitt av härliga True Blood medan tråkbollen A jobbar. Vampyrer är inte hans grej. Han gillar mest filmer och serier som är totalt befriade från orealistiska inslag (= Beck, Wallander eller nåt annat svenskt tråk med styltiga monologer). Vår smak kolliderar med/kompletterar varann, kan man lugnt säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar