torsdag 17 september 2009

Ett litet kryp

Efter typ en veckas ål-krål-kryp-nånting har Nova renodlat sitt sätt att ta sig framåt och det hon gör här ser väl mer ut som ett litet kryp än något annat, eller hur?


Nova, 7 månader

Och det var ju bra tajming eftersom det är hennes sjumånadersdag idag. Andra saker som hänt senaste månaden är att jag helt fasat ut mjölkersättningen och hon äter nu två "riktiga" mål mat om dagen och resten gröt, välling och mellanmål.
5-6 mål om dagen brukar det bli och det är avsevärd tid som går åt till att mata barn och sedan sanera både barn och barnstol samt byta blöja och i värsta fall kläder. Tråkigt är bara förnamnet när man står där och torkar av en helt nerkletad stol för femte gången under en dag... då önskar jag ibland att jag satt i ett mötesrum på jobbet istället. Men inte så ofta. Och inte så länge.

2 kommentarer:

  1. Åh titta, hon kan ju krypa! Duktiga Nova! Ta av henne byxorna eller köp såna där strumpbyxor med halkskydd på knäna så kommer hon få en väldig fart. Vi vill se en krypuppvisning på lördag, då får hon sova i "sin" gamla bebissäng för den har vi fortfarande inte burit ner i källaren:-) Kram!

    SvaraRadera
  2. Lilla gotrollet!:Vad bra att du har upptäckt dammsugarens goda egenskaper. Hoppas den är igång varje morgon-INNAN du vaknar! Annars finns det en risk att det är Du som är dammsugaren! Kram från mormor!

    SvaraRadera