söndag 1 november 2009

Småkrassligt

Helgen har gått i ilfart och plötsligt var det dags för oss att vinka av mamma på tågstationen vid halv tre idag. Nu dröjer det till jul innan vi ses igen. I normala fall är två månader ingen lång tid, men med bebis hinner väldigt mycket hända på den tiden.

Det har iallafall varit supermysigt att ha mamsen här (trots att hon tvingade mig att städa kylskåpet idag) och skönt att lägenheten för en gångs skull är renare när A kommer hem än när han åkte. Som A uttryckte det vid något tillfälle: "Flera av våra kompisar har städerskor, men vi har din mamma". 

Uschligt nog har vi blivit småkrassliga under dagen, lite ont i bröstet för min del och Nova har haft 38-39 graders feber. Det förklarar nog också varför hon vaknade varannan timma under hela natten. Både Thea och Elin har varit febriga i slutet av veckan och småtjejerna slemmade ju på samma saker i onsdags så det var väl ingen högoddsare att vi också skulle åka på något.

Pratade alldeles nyss med A som precis landat på Arlanda, planet var 50 minuter försenat. Han kommer antagligen inte att vara hemma förrän framåt 01. Med tanke på det och att Nova slocknade halv sju misstänker jag att det kommer att bli en tuff morgon för min del...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar