söndag 8 november 2009

Söndag och Fars Dag

Igår blev det sent. Pontus och Linda åkte vid tolv och sen var ju A bara tvungen att titta på fotbollsmatchen han spelat in, så klockan blev framåt två innan hela familjen sov. Dottern vaknade 07:30 och tack och lov var det As tur att underhålla henne på morgontimmarna. Själv somnade jag om och sov till klockan 10, då Nova vaknade efter sin morgontuppis. A fick sova ett par timmar efter det. Klockan hade med andra ord slagit lunch innan alla var uppe och färdigsovda idag...

Då tog vi iallafall vagnen och gick ut i höstvädret. Det blev thaibuffé på Rörstrandsgatan till lunch och sedan gick vi neråt stan för att kolla på lite kläder till A. Hemma igen efter 17 och just nu badar A och Nova medan jag knattrar på tangenbordet. På vägen hem hyrde vi "Änglar och Demoner", så det är planen för kvällen när dottern kojsat.

Såhär på Fars Dag hade jag och Nova ordnat en liten överraskning till A, som han får den 19 november. Då ska Nova vara hos sin faster på kvällen och mamman och pappan ska få några barnfria timmar att roa sig på. Men vad vi ska göra är hemligt än så länge... trots att A är väldigt nyfiken.

Och så skickar vi såklart en hälsning till både morfar och farfar och hoppas att de har haft en toppendag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar