onsdag 1 juli 2009

Järngrepp om foten

Nova har börjat med två nya saker nyligen. För det första så låter hon mycket mer än tidigare, ibland är det värsta Malena Ernman (dottern låter dock mer som någon sorts blandning av skräcködla och målbrottsdrabbad tonårspojke om man ska vara ärlig) som ligger här på golvet. Det verkar som att hon har upptäckt sin röst och gillar att experimentera med den. För det andra har hon börjat hålla i sin fot. De här sakerna gör hon inte sällan samtidigt - ylar glatt med ett järngrepp om foten.

Nu i veckan hyr As spanska kompisar Pedro och Elena en stuga 5 minuters gångväg från vår. De har en son som heter Martín, 3 månader äldre än Nova. Pedro och Elena kom i söndags, precis efter att Pontus och Linda begett sig. Även Elenas bror, hans fru och deras sjövilda treåring var här ett par dagar men åkte tillbaka till Madrid igår.

Bäst att hålla i sig i foten.
De här sydländska charmörerna kan man kanske inte lita på.

Efter en något svalare dag igår ligger temperaturen idag redan på 20 grader, trots att klockan inte ens är 8. Men det ser lite molnigare ut faktiskt. Planen för dagen är enkel; packa pocketböckerna och kylväskan och möta upp Pedro och Elena nere vid badplatsen. Antagligen kommer även Micke och Marion och deras Lukas och hälsar på. E & E har varit bortresta en vecka men kommer också ut idag så det kan nog bli ett litet kollektiv kring lunch, det är ju trevligt.

1 kommentar:

  1. Har hon lärt sig det av mamma? Att hålla sig i foten om det kommer nåt charmigt förbi? Hur lurad kan man vara?

    SvaraRadera