torsdag 4 mars 2010

Stormiddag

Tio vuxna och sex barn var vi igår kväll då J&L's kompisar Nanna, Filip, Marko, Jenny med barnen Alice och Nikolas kom över till vår del av Chaweng och åt middag. De bor i en resort på Chaweng Noi annars. Det blev ett långbord nere på stranden även den här kvällen. Märkligt nog lyckades vi putsa på procenttalet och 100% av barnen sov faktiskt under större delen av middagen. Sedan vaknade alla knoddarna lagom tills det var dags att gå hem. Perfekt tajming.

Tidigare på dagen körde vi vår vanliga rutin; poolbad och lunch hemma på Meewaya på förmiddagen och nere på stranden på eftermiddagen. Jag och A fick en timmes skön bokläsning i havsbris och skugga medan Nova sov sin eftermiddagslur. Vi kan också konstatera att dotterns badbyxa fyller sin funktion. A skulle sanda av henne ute i vattnet när vi var på väg hem och det kom inte ut bara sand när han lättade på byxan, om man säger så... det blev lite fiskmat också.


I skrivande stund (kl 11:40 thai time) sover dottern, A är på väg ner till gymmet och jag & L smiter nog också dit om en timme. Från klockan fem har killarna "boys night out", så det blir lugnt för oss som är kvar och antagligen middag här i närheten då vi är tre stora tjejer på fyra små. Svårt att ta sig någon längre sträcka med barnvagnar då. På lördag blir det istället tjejernas utekväll och vi är i planeringstagen för vad vi ska fylla denna barnfria eftermiddag och kväll med. Behandlingar? Middag? Cocktails? Rubbet, I say! Och så en sovmorgon på det.

2 kommentarer:

  1. Vad ni ser ut att ha det mysigt! Här uppe i den snöiga nord kämpar vi med att skotta tak,mest Martin då förstås. Det tar hårt på hans onda rygg!
    Ha det fortsatt bra!
    Puss på er!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Usch då, han får ta det försiktigt! PoK

    SvaraRadera