lördag 13 mars 2010

Girls night out II

Igår var vi tjejer barnbefriade och vi begav oss in till stan vid 19-tiden. Inledningsvis blev det champagnedrinkar och god mat på Rice, en modern italiensk restaurang. Något dyrare, men ändå prisvärd. Sedan fortsatte vi drinkandet på The Loft och Good Karma innan vi bestämde oss för att kolla in nattklubbslivet på Green Mango bar, där killarna hade varit tidigare i veckan. Och det var visst där allt folk höll till! På Good Karma blev vi nämligen praktiskt taget utslängda som de sista gästerna och det är väldigt lite folk i rörelse på den delen av Chawengs huvudgata efter tolv.

Green Mango finns det dansgolv, barer, hög musik och en ansenlig mängd västerländska killar som av någon outgrundlig anledning känner sig manade att visa omvärlden sina bara överkroppar. Oavsett hur gamla eller hur (o)vältränade de är. Mycket märkligt beteende och inte speciellt aptitligt, om du frågar mig som representant för motsatta könet. Men i övrigt är det väl det närmaste man kommer en normal klubb i det avseendet att det inte enbart var thaitjejer "till salu" som utgjorde den kvinnliga delen av gästerna.

Vi var där länge nog för att hinna beställa i baren, men följde sedan Helena till en taxi och på tillbakavägen gick vi in på en annan bar med lägre ljudvolym istället. Hanna fyller år idag och vi gjorde en seriös ansträngning att få tag i skumpa, men det gick icke. Istället blev det Sangsom* och Cola på något shemale-hak intill Green Mango...

Vi höll ut ända till tre, då barerna stängde och efter det obligatoriska hamburgerstoppet blev det kraschlandning i sängen framåt femsnåret. Idag känner jag mig ovanligt fräsch med tanke på att jag fått typ tre timmars sömn efter att ha intagit en rent obscen mängd drinkar under gårdagen. Nu känner jag mig rätt mätt på partajande och har sett nog av Chawengs "uteliv" ett tag. Senast vi var ute fick vi ju sällskap av danska tjugoåringar och igår var det två 45-åriga, halvfeta israeler som hängde på oss till McDonalds. Det gick rejält utför redan andra gången, med andra ord. Vi skulle nog ha slutat när vi låg på topp.

Och resten av familjen då? Ja, killarna och barnen hade ätit middag på en av strandrestaurangerna. Därefter kortspel när knoddarna somnat vid 23-tiden. Det blir ju lite annorlunda vardagsrutiner här. En vanlig dag sover vi till 9-10 någon gång, sedan tar Nova en eller två tupplurar under eftermiddagen. På kvällen tar vi med henne i vagnen och ibland somnar hon där när vi äter middag, ibland inte. Välling och godnatt i sängen blir det oftast inte förrän tidigast vid 22 för dottern.

Familjen flytleksaker-till-förbannelse. Det är vi det.


A testar att Novas flytväst håller måttet. Dottern icke nöjd.

Al Capone


Sangsom = thailändsk fulrom.
Shemales = tjejer som är killar. Eller kanske är det tvärtom... :-) Men de ser kvinnliga ut iallafall och finns i olika grader av tjejifiering. När de har bröst kan det ibland vara svårt även för ett tränat öga att se om det är en man eller kvinna...

1 kommentar:

  1. Hahaha,vilken härlig bild,Al Capone! Och jag undrar vad lilla fröken tänker på, där hon sitter med pekfingret i munnen?
    Kramar!

    SvaraRadera