onsdag 2 december 2009

Tillägg

Tillägg till föregående bloggpost:
21:30 - Nova skriker till och korkade mamman sticker in huvudet genom dörren, varpå dottern vaknar till. Ordentligt. Sedan var det skriksymfoni i en timme när mamman tyckte att dottern skulle somna om. Varken nappen, välling eller några vaggvisor dög, det var bara komma upp ur sängen som gällde. Vilket hon inte fick (förutom några tröstningar i famnen), därav tjutandet. Så det är inte alltid frid och fröjd här hemma, även om rutinerna för dagar och nätter för det allra mesta fungerar som det ska.

Det var faktiskt samma sak i måndags kväll, men då vaknade Nova av att A spikade fast en lampsladd i väggen mot barnkammaren. Japp, s-p-i-k-a-d-e (dock försiktigt, ska jag säga till hans försvar... men ändå). Och sen var han mäkta förvånad över att lillan vaknade. Ibland är inte alla hästar hemma i stallet hos den mannen.

3 kommentarer:

  1. torborg@bredband.net2 december 2009 kl. 21:05

    Grattiiiiiiiiiiiis på födelsedagen( det borde väl vara 34 eller??????) Passar väl på och önska en God Jul & Gott nytt år också. Många kramar till dej och din familj från faster Torborg. PS Nova är en liten "karamell" så söt.

    SvaraRadera
  2. Grattis kusin// från oss i Hackås;-)

    SvaraRadera
  3. Tack för gratulationerna!

    Faster Torborg, det var minsann inte igår,vad kul att du har hittat hit till min lilla blogg! Stor kram

    SvaraRadera