tisdag 8 december 2009

Spontanmassage

Idag hade jag och Nova lunchdejt med Emma, Lillis och Hedda. L och H kom med 12-tåget från Västerås. Vi käkade på Åhléns City, där lunchen är dyr och inte särskilt bra, men där det finns nästan oändligt med utrymme för barnvagnar och barnstolar. Efteråt återgick E till sitt förvärsarbetande medan jag och L drönade omkring på stan ett tag och inhandlade några plagg till våra små prinsessor.

På hemvägen gick vi förbi ett thaimassageställe och L övertygade mig om att vi var värda en liten försmak av Asien såhär i höstmörkret (eftersom det varit betungande att äta lunch och shoppa lite...), så vi satte oss och tog en spontan fotmassage helt enkelt. Ljuvligt. Och det doftade precis som på massageställena i Thailand. Det gick förvånansvärt bra att ha småtjejerna i knät under tiden då det fanns gott om utrymme i de stora, bekväma fåtöljerna. Efter att ha pysslat med samma prasselbok större delen av tiden blev Nova dock lätt uttråkad sista minutrarna och försökte krypa ner på golvet, över till Ls fåtölj eller ner till massösen om vartannat. Men inget fel på humöret, hon kan verkligen vara en liten solstråle ibland.

Eftersom både jag och L varit gräsänkor nu ikväll har vi gjort gemensam sak och ätit pasta pesto och serranoskinka här hemma. L handlade på vägen hit. En liten munk slank visst också med.
Den varianten som har socker ovanpå och jordgubbssylt inuti.

Nu har L & H gått hem till sig och A kommit hem från tennisen. Det är Champions League på TV så nu blir det mer massage. Tänk vad finurligt ordnat det är med den här tajta kopplingen med fotboll på TV = fotmassage på Annica, eller hur? Måste vara evolutionen eller nåt som ordnat det så himla bra.

6 kommentarer:

  1. M masserar mina fötter varje kväll,utan sport på tv:n.

    SvaraRadera
  2. Det var värst... vad hotar/lockar du med då...?

    SvaraRadera
  3. Han e´bara så snäll...

    SvaraRadera
  4. Undrar om man kan få överdos av fotmassage? Tror inte det va...

    SvaraRadera
  5. hej, var hittade du den fotmassagen i västerås... hittar inte på eniro.

    har du ngn adress, telefonnummer?


    kent
    0762326974
    kenta001@hotmail.com

    SvaraRadera