söndag 15 januari 2012

Social helg

Helgen har varit av det sociala slaget. Till fredagmiddagen fick vi finbesök av familjen L från Uppsala som sov över till lördagen. Vi körde italienskt tema och bjöd på bruschetta, kladdig pasta och tiramisu. Lille H hade blivit så stor, när vi träffade honom i somras hade han precis lärt sig sitta och nu hade han växt till en riktig liten kille som förvisso inte kunde gå än, men som var en fena på att speedkrypa och att gå längs med möblerna. Nova hade hyfsat tålamod men gruffade när H ville ha den leksak hon lekte med för tillfället eller drog i hennes kjol. Alla var rätt möra efter jobbveckan och vi var i säng innan tolvslaget. Tyvärr väckte Nova och H varandra på morgonen, så föräldrarna kände sig väl inte våldsamt utsövda trots den tidiga kvällen.

Mitt i dagen kom T&J, som vi inte träffat på hur många månader som helst, och åt brunch med oss. Trevligt, trevligt. Lagom till de två familjerna började bege sig kom familjen A från Västerås och sa hej en stund. Senare möttes vi upp för middag hemma hos E&E. Väldigt skönt att få gå bort på middag efter att ha fixat både fredagmiddag och lördagbrunch. Småtjejerna lekte på bra och som vanligt var H och Nova uppe och röjde längst av alla, medan T kroknade någon gång efter 21. Det blev en hyfsat tidig kväll även på lördagen och strax efter 23 packade vi ner vår övertrötta dotter i vagnen och traskade hem.


Tjejerna satt alla tre och tittade på film tillsammans... i säkert 5 hela minuter.

Imorse tog vi sovmorgon till kvart i tio, när As väckarklocka signalerade reprisen av någon La Liga-match som hade missats kvällen innan.

Idag på eftermiddagen fortsatte vi på temat träffa kompisar och svängde över till Söder för att kika in på K&Bs tvåmånaders bebis och nya lägenhet. Båda två var fina exemplar. Nova var väldigt intresserad av lille T och klappade andlöst lillens fjuniga hjässa. Hon kanske kan tänka sig en lillebror trots allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar