tisdag 10 maj 2011

Enklare vardag

Vardagen känns bara så mycket enklare såhär års och speciellt idag, när det är varmt och soligt väder och allt vad overaller och vantar heter känns lika avlägset som snön som föll för en vecka sedan.

Efter dagishämtningen gick jag och Nova och köpte picknickmat och sedan mötte A upp oss i Kronobergsparken innan sin tennistid. Därefter en stund i lekparken innan vi svängde förbi Åhléns och köpte en ryggsäck till Nova. Imorgon står det nämligen en längre utflykt med dagis på schemat och dottern ska ha med sig matsäck. Jag hade hoppats att hon skulle välja en blå ryggsäck eftersom hon länge pratat om att hon vill ha just en blå ryggsäck, men så fick hon syn på den knallrosa varianten och skulle prompt ha den istället.

Budgivningen på vår lägenhet har startat aningen segt idag, men vi hade ett relativt högt utgångspris och är iallafall uppe på en nivå som vi antagligen skulle sälja för nu, även om det skulle kännas lite trist. Men det är bara första dagen än, budgivningen fortsätter imorgon och vi har fortfarande hopp om att lägenheten kommer att kliva upp ett par hundratusen till.

2 kommentarer:

  1. Tänk vilken dragningskraft färgen rosa har på små tjejer! Och du fick ge efter för hennes starka vilja, antar jag.
    Pussa på lilla fröken från oss !
    Kram, kram!

    SvaraRadera
  2. Heja Nova... klart hon ska ha rosa... klok unge. pffh, blått?? ;)
    Lycka till med försäljningen av lägenheten! kram kram från västerås

    SvaraRadera