lördag 12 januari 2013

Halva helgen

I den här familjen är ju det kvinnliga könet överrepresenterat, så det var extra trevligt att få sällskap av herrarna vP till fredagsmyset igår. Mamma M hade andra planer, men pappa R och T, 1,5 år och E, 3 år kom över efter jobb och dagis för att hänga några timmar med oss. Alla småkillar som hälsar på oss formligen ä-l-s-k-a-r Novas brandbil och dessa två var inget undantag. Väldigt poppis pryl i leksakshyllan det där.

Idag skulle vi egentligen ha fått lunchbesök av familjen N, men då P hade feber sköt vi upp det. Istället sov vi länge och traskade sen ut för att klippa Nova (åtminstone en gång om året är det läge att gå till en riktig frisör och rätta till alla mina hafsklippningar av dottern när hon är på väg in i duschen) och kika på en framåtvänd bilstol till henne.

Crazy smiles

Därefter fika på Levinsky's och så hann vi med att spontanköpa en dunjacka för halva priset till A på vägen hem också. Kalvschnitzel med klassiska tillbehör och vaniljpannacotta med hallon till middag. Nova åt (nästan) utan att man behövde påminna henne och sa till och med att hon tyckte allt var gott. Bara det liksom. Ingen dålig komplimang för att komma från någon som helst bara skulle äta pasta och korv om hon finge bestämma.


Och lillan har fått ta en premiärtur i sittdelen idag. De växer som ogräs, mina småtjejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar