torsdag 31 januari 2013

Dishwasher repairman - my hero

Hurra, vi är med diskmaskin igen! Gårdagens diskmaskinsreparatörhjälte, en skum liten man som svor som en borstbindare, bytte någon vattennivåavkänningsmackapär som tydligen inte gjorde sitt jobb och vips så mådde vår kära diskmaskin mycket bättre. Jag kan alltså återerövra dagens lugna timme - den mellan ett och två när lunchen är avklarad och bebisen (förhoppningsvis) sover  - och ägna den åt roligare saker än att diska för hand framöver. Det kanske blir fler blogginlägg då också.

Efter morgonens dagislämning tog jag och Freja en promenad upp till farmor och farfar för att säga hej. Lillan är rätt mammig och för att det ska kunna fungera med barnvakteri utan skrikkaos framöver känns det som att vi behöver bekanta henne med både farföräldrar och deras lägenhet lite oftare än vi gjort hittills. Sedan är det såklart trevligt att ses också!

På eftermiddagen hade vi en playdate inbokad med Novas dagiskompis H som bor alldeles vid förskolan och vi hängde hemma hos dem till framåt 17. Freja fick också leksällskap, det skiljer faktiskt bara 1-2 dagar mellan henne och Hs lillasyster E. De stora tjejerna lekte Pippi medan de små tjejerna mest låg och rullade på golvet. Mammorna drack kaffe och försökte desperat komma med undanflykter från de idoga förfrågningarna att ikläda sig rollerna som "Prussiluskan" eller" konstapel Kling och Klang".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar