tisdag 16 oktober 2012

Sovklockan

... verkar vara inställd på 22 för vår yngsta familjemedlem just nu. Även de kvällar när jag är bombsäker på att det är upplagt för en tidigare insomning så lyckas hon på något sätt få till en extra tupplur och dra ut på det någon timme till.
Tio är ju såklart bättre än tolv, vilken var insomningstiden för Freja de 1-2 första månaderna, men det vore bara så skönt att få lite mer vuxentid på kvällen. Storasyster sover ju för det mesta innan 20. Det kanske löser sig med den annalkande vintertiden då man ställer tillbaka klockan en timme?

Det som har varit fantastiskt den senaste veckan är iallafall att Lillasyster för det mesta sovit rakt igenom natten utan så mycket som ett pip! Sista amningen/matningen kring 20-21, godnatt kl 22 och sedan har jag fått ta upp och tvångsamma henne mellan 7 och 8 på morgonen för att inte "mjölkbehållarna" ska sprängas.
Så det är bara att passa på att njuta av att sova ostört (de nätter då Nova inte vaknar och är kissnödig, vill säga), för det enda man kan vara säker på med bebisar är att allting är föränderligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar