onsdag 10 oktober 2012

Diverse läkarbesök

Medan A var på konferens i helgen höll jag och mor med förenade krafter ställningen här hemma. Så mycket vilda utflykter annat än ett par lekparksbesök blev det inte, vi hade rätt fullt upp ändå. Fika med Å & B på lördagen och söndagmiddag med fellow gräsänkan E och tjejerna hann vi iallafall med. Mamma stack som vanligt mellan med några städinsatser också; städning av kyl, skafferi och kökslåda, X antal tömningar och fyllningar av diskmaskin och tvättmaskin, dammsugning och putsning av 52 fönsterrutor. Jag tackar och bockar för sällskap och hjälp med både barn och hushåll!

Parklek i Rålis på lördagen

På fredagen hade jag tid hos en specialistklinik för att ta bort en visdomstand som uppvaktade den intilliggande tanden lite väl intimt. Jag förväntade mig det värsta men det var faktiskt ett helt okej ingrepp. Jag hade inte speciellt ont efteråt heller och övertygade tandläkaren om att det visst gick bra att ersätta en värktablett med lite fredagsvin. Det hela smärtade nog faktiskt plånboken mest; 3800 kr kostade kalaset och då var det ändå subventionerat ett par tusen. Huh.

Mer läkarbesök på måndag morgon. A hade bokat tid hos vår husläkare för att ta en titt på vår samlade kollektion födelsemärken och andra prickar. Inget som verkade konstigt tyckte dr M, men jag passade ändå på att skära bort ett utstående märke jag haft på övre delen av ryggen. Nån valuta för pengarna ska man väl ändå ha.

Senare på dagen hade jag återbesök på MVC. Efter att vi pratat igenom hur allt gått med snittet och hur allting fungerar på hemmafronten konstaterade min barnmorska att mitt blodtryck var bra som alltid och att mitt blodvärde var riktigt bra igen (128). Sedan skällde hon lite på mig för att jag inte gör knipövningar mer strukturerat än min nuvarande approach "när jag kommer ihåg det" (vilket kan bli varannan dag eller en gång i veckan). Om jag är duktig och kniper ett par gånger om dagen i två veckor tyckte hon att jag kunde börja köra konditionsträning efter det, så länge jag trappar upp försiktigt och allt känns bra. Jahaja, bara att foga sig i det och börja kniiipa då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar