söndag 14 november 2010

Lussebullbak

Söndagen har ägnats åt Bakarbrödernas lussebullbak inför den traditionella bjudningen i december. I år var det hemma hos P&P i Sollentuna som det knådades och gräddades. Jag och Nova hakade på för att hänga med de andra bagaränkorna och barnen.


Roligare med nya leksaker än med nya lekkamrater, tyckte Nova

 Glögg och lussebullspremiär!

Ikväll har vi även fått middagsleverans från Gomiddag. Laxfilé med olivtäcke, biff stroganoff, parma- och basilikafylld kycklingfilé och veggiesallad med fetaost och valnötter står på menyn den här veckan. Tillbehör blir sådant som råris, matvete, dinkel och bulgur. Jag och A har märkt oss känna ett behov av att kolhydratladda lite extra inför de här mer GI-inriktade veckorna när vi har matleverans. Lite rebelliskt sådär. Så den här gången blev det pizza till söndagmiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar