torsdag 7 oktober 2010

Försovning

Väckarklockan på min Iphone är inte helt pålitlig alltså. Det är väldigt lätt att komma åt avstängningsknappen istället för att bara snooza. Speciellt när klockan är före sju och man sömndrucket men ändå panikartat famlar efter mobilhelvetet innan resten av familjen vaknar. Då är det sisådär med pricksäkerheten. Imorse resulterade det i en nätt försovning och jag som hade tänkt vara på jobbet vid 8 ramlade inte in förrän en timme senare.

Efter jobb och dagis trotsade jag och Nova regnet och blåsten och traskade över till E och T. På vägen plockade vi med oss thaimat till mammorna. Tjejerna fick pasta och så blev vi bjudna på god äppelkaka och vaniljfluff. Mammorna hade dessutom förtjänat ett glas vin. Trevligt att träffas sådär och göra vardagsmiddagen lite roligare!

Sen var vi inte hemma igen förrän 19:30 och klockan hann bli åtta innan dottern var i säng. Det märks väldigt tydligt när man går över Novas normala läggningstid. Hon blir väldigt sprallig och tycker inte alls att det är någon bra ide att sova. Då röjer hon runt i sin säng ett tag, gormar lite på oss och rätt vad det är så tuppar hon av bara. Det värsta är att det kan bli lite stökigt på natten, så vi får se om det blir någon kvalitetssömn för föräldrarna inatt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar