söndag 3 oktober 2010

Middagssällskap och 4H-besök

I helgen har vi haft middagssällskap både fredag och lördag. I fredags åt MW köttfärspaj och kollade på Idol med oss (vi har liksom fastnat trots att säsongen inte har dragit igång på riktigt än, ingen aning om hur det gick till...) och igår var P&J med barnen S och O här. Fläskfilegryta, rotfrukter i ugn och fruktsallad till efterrätt blev det då. Vi har inte träffats sedan midsommar så det var kul att de ville komma och hänga lite med oss. Vi startade tidigt så när de dragit tillbaka mot Uppsala strax efter 22 fanns det fortfarande lördagkväll kvar. A försökte sig på att se klart "Inglorious Basterds" för fjärde gången i ordningen, men lyckades inte den här gången heller. Tjugo minuter efter filmen börjat rulla sov han sött.

Idag promenerade vi bort till 4H-gården bortanför Pampas och tittade på djuren och grillade korv till lunch. "Baaa" sade Nova förtjust till både hästar, kaniner och getter. Katten tyckte hon dock var lite läskig.



"Baaa"










På eftermiddagen fick Mamman lite egentid för att strosa i affärerna här omkring. Jag hade tänkt köpa ett par stövletter men kom istället hem med ett par mormorskängaktiga saker. Mycket märkligt. Jag gillar ju inte mormorskängor? Det insåg jag redan i början av nittiotalet när jag ägde ett par senast. Så vi får se om de får bo kvar.

Nu är det dags att sova. Tyvärr brann det nånstans på tvärgatan utanför vårt sovrumsfönster tidigare ikväll och det är fortfarande full rulle med sjuttielva brandbilar och polisbilar där. Bara att hålla tummarna för att lillan inte vaknar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar