fredag 22 oktober 2010

Badincident

Med tanke på vår nuvarande oförmåga att handla och laga mat är det kanske inte helt överraskande att fredagkvällens middag kom från Östermalmshallen. Men lite lyx får man unna sig såhär i slutet av en god arbetsvecka, eller hur?


Sedan var det bad för Nova och hon kan vara så fruktansvärt envis ibland! Vi har förmanat henne och sagt att hon inte får dricka vattnet i badkaret men hon bara vägrar att lyssna på oss, envisa unge. Vi har provat att banna, ignorera och ta bort allt som går att dricka ur men inget hjälper. Med trotsen lysande i ögonen dricker hon av vattnet, smackar och säger "mmmmm". Bara för att hon vet att hon inte får.


Så också idag och mitt i fighten deklarerar dottern plötsligt "Baj!" och lägger för första gången av ett skott i badkaret. Mamman kastar sig som i slow motion med ett "Neeeeeeejjjjj", rycker upp dottern ur vattnet och sätter henne på pottan istället.
För sent.

Och medan jag plockar upp flytande bajskorvar ur badkaret tillbringar A och tenniskompisar kvällen med att göra nya bekantskaper på Stockholm Open. Nä, ibland är livet inte rättvist.

Robin frågade om han fick vara med på bild med MW.

3 kommentarer:

  1. ha ha ha ha... underbara unge!!!! kram från västerås

    SvaraRadera
  2. Hahaha, så fick man sej ett gott skratt! Att hon är envis, det vet jag! Har sett prov på det ett flertal gånger, men hon är underbar ändå!
    Kram, kram från oss!

    SvaraRadera
  3. Mycket märkligt att Nova har så mycket egen vilja. Jag menar... ingen av hennes föräldrar har ju sådana drag. :)

    Drömde förresten om Kicki inatt. Hon hade tatuerat sig över i stort sett hela överkroppen. Skitnöjd var hon i min dröm. Har svårt att se motsvarande i verkligheten. :)

    Kram, kram.

    SvaraRadera