fredag 29 oktober 2010

Pizzabak

Veckan har gått alldeles för fort. Hela familjen var på benen och tillbaka på jobbet i onsdags och sen sa det bara svisch så var det visst fredag. A gick omkring igår och var nästan lite nojig över att tiden går så läskigt fort. Han hade nån teori om tiden förflöt långsammare när man var yngre. Jag är beredd att hålla med.

Familjen har ikväll ätit pizza till middag. A propsade på att vi skulle baka "själv"...


Min käre sambo, som ofta handlar först och tänker sen, började med att öppna pizzadegstuben med en konservöppnare... Om han bara hade läst på förpackningen hade han hittat betydligt smidigare sätt att få upp paketet utan att halva innehållet försökt rymma.


Sen hade vi stora problem med att kavla ut världens kanske mest elastiska pizzadeg som bara vägrade att låta sig plattas till. Efter rätt mycket våld fick vi iallafall följande resultat:


Gott, tyckte alla. Nästa gång tror jag dock att vi köper pizzan från italienaren runt hörnet, 47 steg från vår ytterdörr.

1 kommentar:

  1. Ehh, han ser smartare ut än han är din man;-) Nädå, det är ju inte så lätt att veta att man bara behöver vrida lite på rullen...

    SvaraRadera