fredag 29 mars 2013

Mulle Meck

Fint väder idag, men faktiskt lite småkallt med tanke på att solen har skinit och termometern visat på ett par plusgrader.
Vi bestämde oss iallafall för att köra en uteaktivitet för att med hyfsat gott samvete kunna stänga in oss på nåt museum eller liknande imorgon när vädret ska bli ännu kallare och molnigare, om man ska lita på prognosen.

Mulle Meck-parken i Solna fick det bli, full av små byggnader och kuliga mekiga saker att utforska för de små. Antagligen ännu roligare, åtminstone för småfrusna föräldrar, när isslasket på marken försvinner och det blir varmare. Det är en del träd som skuggar i själva parken och den lilla värmen som solen gav ifrån sig  hittade inte riktigt in där idag. Det som är så skönt med Ante är att vi är helt samstämda i hur länge vi pallar med sådana här aktiviteter. Efter 1,5-2 timmar är vi helt färdiga och redo för nya utmaningar, om man säger så. Nova skulle såklart ha kunnat stanna ett par timmar till, tur att det är föräldrarna som (för det mesta) bestämmer i den här familjen.

I labyrintens mitt.

Ner för landning i Thailand.

Äta macka med stekt ägg och varm blåbärssoppa utomhus. 
Hur gott som helst.

Sedan hade vi turen att få promenera upp till svärföräldrarna och bli bjudna på middag.

Så här glada blir vi då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar