tisdag 17 juli 2012

Saker att göra när det regnar

En regnig sommarmåndag sysselsätter vi oss med att...

 ... titta på film. 

Media-PCn har verkligen kommit till användning i sommar, både för stora och små. Jag och A sörjer att säsong 3 av "Walking Dead" just nu är under inspelning och inte kommer att börja sändas i Sverige förrän tidigast i höst. Abstinensen är svår efter att ha klämt ungefär 2 avsnitt per kväll av de första säsongerna av denna framtidsapokalyptiska zombieserie som vi båda gillar.
Igår började vi istället se säsong 1 av "Game of Thrones" istället, men har väl inte riktigt kommit in i den än. 

... spela kort.

Nova lärde sig snabbt grundreglerna för "Finns i sjön", även om hon behöver lite stöttning. Sedan spelades det alla möjliga och omöjliga kortspel i olika konstellationer under eftermiddagen och kvällen.

... och grilla hamburgare under tak. Ingen utemiddag igår inte.

Någon timme senare sken det faktiskt upp en stund och A och hans syster och systerdöttrar begav sig ut för lite träning med löpning och simning på schemat. Nova kunde inte riktigt acceptera att hon var för liten för att följa med och när jag försökte förklara att de andra hade mycket längre ben och därmed skulle springa så snabbt att hon inte skulle hinna med replikerade hon bara att "men jag kan springa snabbast med de här korta benen!
Inget fel på självförtroendet iallafall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar