fredag 13 juli 2012

Hos mormor och morfar

Sedan i tisdags kväll har vi omplacerat oss till Norrlands inland för ett par dagar. S, J & J vaktar stugan medan vi är borta och vi satte oss i bilen så snart A hade hämtat upp dem vid busshållsplatsen på tisdag morgon. Det blev lunchstopp i Gävle och en snabbfika på P&Ps sommarställe vid Bollnäs innan vi nådde Novas mormor och morfar vid 20 på kvällen. Nova höll god min större delen av vägen, även om första "När är vi framme?"-frågan kom redan efter två minuters bilåkande. Mot slutet av resan började det bli något rastlöst i bilbarnstolen och vi lät henne därför sova sista timmen. Något vi ångrade när Nova inte kunde sova förrän framåt 23 senare på kvällen...

Moster E och resten av familjen Q kom upp i onsdags och det blev pannkakslunch här hemma och sedan fika hos min mormor innan de vände åter till Fränsta. Igår åkte jag, mamma, A och Nova på loppis i Böle (pappa har jobbat den här veckan). Mycket skräp, men vi lyckades få med oss några prylar hem; böcker till Nova och A, en påse blandade plastdjur till Nova och en väska till mig.


Annars är det som vanligt när vi har vår semestervecka här uppe. Vädret är halvtaskigt - med ett par sällsynta solglimtar - och vi äter alldeles för ofta och mycket av mammas goda mat. Som alltid är det fantastiskt skönt att bli ompysslade med mat, tvätt och barnpassning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar