söndag 19 februari 2012

Fira sig själv funkar också

Lördag och söndag har mestadels varit sköna hemmadagar. Igår gjorde vi dock ett ryck för att göra något åt entrén. Någon form av matta som kan ta den värsta smällen vad gäller grus och skit från skor samt vattenpölar från barnvagngshjul har saknats oss. Ett par tidningar har fungerat som vattenavrinning hittills, inte så värst snyggt.
I Brommas industriområde finns nästan allt, så också Mattkompaniet där vi shoppade en riktig entrématta som täcker den första metern i hallen och där vi ställer vagnen. Den har utlovats att palla för 7 liter vatten per kvadratmeter.
Så bring it on bara, Stockholmsslask!

Idag på eftermiddagen kom Novas farfar, farmor, faster och kusiner över för att fira Nova. Dagen till ära hade jag bakat tårta. S ville gärna ha receptet, så det följer nedan.


Nu är helgen och årets firande av dottern till ända. Nog bra att det är ett år till nästa födelsedag så att inte Lillan drabbas av total hybris. Vid kvällens bad hörde jag och A en liten röst från badrummet som flera gånger högljutt sjöng "Ja må hon leva". Följt av ett antal "Hurra för Nova!".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar