lördag 15 oktober 2011

Afterwork

Veckan har varit kort men ändå oändligt seg. Jag har känt mig helt ur slag med halsont och andra förkylningssymptom hela veckan, men ändå släpat mig till jobbet. Främst för att vi har haft hantverkarbesök här; i onsdags och torsdags slipades och lackades hallen om och i fredags fick vi äntligen upp tapet på vardagsrumsväggen! Efter mycket om och men bestämde vi oss för "Rococo" från Cole & Son för några veckor sedan. När vi hade tapetprovet hemma tyckte vi att den hade mer eller mindre precis samma bakgrundsfärg som den målade färgen, men nu när den kommit upp är den betydligt mörkare och beigare än i övriga rummet. Oväntat.
Men det stör inte så mycket, jag är ändå relativt nöjd.

Helgen inleddes med en liten afterwork med MW och E & T på Björk Bar & Grill i Marriott Hotell här i närheten. Vi lyckades få sittplats i loungedelen längs ut mot receptionen och Nova och Thea roade sig mest med med att springa runt, runt i den stora hotellfoajen. Papper och kritor underhöll också en stund.


Klockan halv sju kom vi hem till oss och tjejerna hjälpte till att göra pizza. Perfekt med färdiggjord pizzadeg och tomatsås när det ska gå fort på fredagkvällen. Därefter glass och rån. Vid 21 var det läggdags för de små damerna medan de vuxna satt kvar vid köksbordet ytterligare ett par timmar.

Klockan sex imorse vaknade Nova med feber. Det är iallafall vad jag tror, för att ta tempen var inte aktuellt. Nej, det gick verkligen inte för sig, det var dottern tydlig med. Till slut lyckades vi iallafall lura in en värktablett och hela familjen fick sova ytterligare tre timmar. Det var dock gnälligt på förmiddagen och inte förrän klockan 12 var vi på väg ut med dottern nerbäddad i vagnen på päls och under filtar. Första stoppet blev apoteket där vi köpte muntermometer och drickbar Ipren till lillan. Sedan vidare mot stan för att hitta lite smått och gott till hemmet; gardinstänger, duschdraperi och en massa andra saker som saknas. Som vanligt hinner vi sällan med det som vi föresatt oss, men vi lyckades iallafall hämta upp media-PCn som varit på reparation och som vi helt enkelt glömt att hämta upp i flyttkaoset senaste månaderna. Det tog väääldigt lång tid för butikspersonalen att hitta den, så den låg antagligen och samlade damm längst bak i lagret. Men nu är den hemma igen och jag ser fram emot att kunna poppa lite musik på något annat än Iphonen här i lyan framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar