måndag 19 november 2012

Pappa-storasyster-häng

I fredags träffade vi P&E för första gången på över ett år. Nog för att de bor lite otillgängligt ute på en skärgårdsö, men ändå. Jag och A har hunnit med en hel graviditet och få ett barn sedan vi sågs senast. Märkligt. Mycket trevligt att äntligen träffa dem iallafall och vi körde italiensk afton här hemma och bjöd på crostinis & tapenade, slowcooked fläskfilé och pasta samt tiramisu till efterrätt. Amarone i glasen.

Från lördag förmiddag var jag och Freja solokvist medan resten av familjen hade pappa-storasyster-häng på Vätö med ett par andra kompisar som har liknande familjekonstellation med tjejer i 4-årsåldern. Det verkar som att de har haft det bra med korvgrillning nere vid havet, barnmiddag och bastu för papporna i E&Es stuga och sedan vuxenmiddag i vår stuga.

Lekplatsen nere vid badstranden

Ipad-stund

Jag och Freja har gjort mest ingenting utan bara lurkat omkring hemma och njutit av lugnet och att inte ha några tider att passa. Det skulle ju ha varit en bra helg att få lite extra sömn, men istället råkade jag fastna framför dramat "Jane Eyre" på lördagnatten och kom inte i säng förrän framåt 02. Tacksamt nog fick jag ändå sova till jag vaknade av mig själv strax innan 09. Sedan fick en långpromenad med jogg bli helgens friskluftintag.

När A och Nova kommit tillbaka igår eftermiddag gick vi upp till barnens farmor och farfar och köpte med oss sushi till middag. S och kusinerna kom också över och fikade. B var tydligen sötsugen eftersom han tog tillfället i akt att sticka iväg och köpa en chokladmoussetårta sådär lite spontant på söndagkvällen. Vi klagade inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar