onsdag 28 november 2012

Kallt, blött, trött

Stökig Freja som tyckte att det var en bra idé att köra ett vakenrace mellan 00 och 03 igår. Jag hade svårt att somna och hade precis sjunkit ner i skön sömn när hon satte igång. Två minuter efter att hon äntligen knoppat in vaknade hennes syster med ett skrik. Nova somnade iallafall om nästan omedelbart efter det obligatoriska toabesöket. I 9 fall av 10 är det för att hon är kissnödig som hon vaknar till nattetid, även om hon kanske inte direkt inser det själv.

Jag hade svårt att komma till ro igen och vaknade till både vid fyra och vid sex av att Freja gruffar. 3-4 timmars upphackad sömn på hela natten, jo man tackar! Stressig morgon och Nova strular med kläderna. Ut i blåst, hällregn och två plusgrader, sena till dagis. Nova skriker på ståbrädan. Något är för långt, något är för knöligt, tummen är inte på rätt ställe i vanten och det är fel mössa. 
Kallt, blött, trött. 

Så nu kan det bara bli bättre! Väl?

1 kommentar:

  1. Såna där dagar är bara att stryka ur almanackan! Köp ett wienerbröd och kura upp dig i soffan med en kopp te så känns allt lite bättre...

    SvaraRadera