lördag 19 november 2011

Lördag på tu man hand

Min och Novas första helgdag på tu man hand på jag-vet-inte-hur-länge började tjugo över åtta. Till skillnad mot de två föregående nätterna då dottern har sovit rakt igenom utan ett knyst var jag över till hennes rum 3-4 gånger under natten, så det var väl inte en helt utvilad mamma som släpade sig upp imorse. Men det ordnade sig snabbt efter lite frukost och en kopp te.

På förmiddagen gick vi ner till Rålis och spenderade en och en halv timme i det vackra höstvädret.

Nova bjuder på makaroner & korv
 
Lagom till lunch gick vi hem igen och efter pannkaksintag promenerade vi ner till stan. Nova somnade på vägen dit och gick helt enkelt inte att väcka förrän efter mer än en timme. Antagligen den oroliga natten som satt sina spår. Det blev inte så mycket köpt, men ett par tekoppar, vantar och en pyjamas till Nova fick vi iallafall med oss hem.

På vägen hem handlade vi lördagsmiddagen på det större ICA i närheten av oss där de har kundvagnar i Novas storlek.
Gillades skarpt.

Lillan valde naturgodis till lördagsgodis och mamman valde entrecote och bearnaisesås till middag. Sen har vi lagat mat och varvat "Pippi Långstrump" med mer vuxen musik. Nova har dansat glatt till båda delarna. Efter middagen kröp vi upp i soffan och mumsade godis och tittade på en Spöket Laban-film innan det var dags för den yngre av fröknarna att kojsa.
Den äldre njuter ett glas vin och TV en stund till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar