söndag 13 november 2011

Full rulle

Äntligen känns det som att vi återerövrat helgerna och kan bestämma själva vad vi vill göra istället för att ägna dem åt sådant vi måste göra. Nästan iallafall.
Helgen inleddes iallafall med middag med våra kollegor/vänner/grannar Å & T som bor ett kvarter bort från oss. Vi passade även på att bjuda in höggravida K & B som tillfälligt campat i Ås lägenhet i väntan på att deras eget renoveringsobjekt skulle bli färdig för inflyttning (bebis nedkom dagen efter)
Trevligt Kungsholmshäng på fredagkvällen!

Lördagen bjöd på sovmorgon till 10 och sedan begav vi oss för att sondera terrängen vad gäller garderobinköp till hallen. Först en timme i lekparken. Sedan skulle vi "bara" in på Kvik och IKEA och kolla upp garderober. Jag vet inte vad det är för konstig time warp som inträffar när man går in på IKEA, men vips kom vi ut energilösa och hålögda och klockan var efter 17. Resten av kvällen ägnade vi oss åt soffliggande som återhämtning från IKEA-besöket.

Söndagen har ägnats åt lekparkande, lunch på mysiga Orangeriet och sedan lussebullsbakande med As Bakarbröder, därefter hämtmatsmiddag med släkten i Vasastan. Full rulle hela dagen!

Pontonjärsparken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar