måndag 30 augusti 2010

Rakt ner i VAB-träsket

Novas första riktiga dagisdag blev som förväntat en VAB-dag istället. Dottern vaknade och stökade redan vid 4 inatt och hade fortfarande feber, även om den sjunkit till 38,5 då. Efter det ville hon inte sova mer och när hon klockan 6 pekade ut mot vardagsrummet med ett hoppfullt "Booo?!" gav Mamman upp vaggvisorna och parkerade sig och dottern i liggläge framför spöket Laban på Dvd istället (Laban säger ju "boo" om det var någon som inte hängde med på kommunikationen där). Och det kommer hon enbart undan med för att hon är sjuk och det är högst ovanligt att hon är vaken vid den tiden på dygnet...

Nu sussar dottern sött sedan 10 och jag hoppas att om jag väcker henne vid 14 så halkar hon in i sin normala dygnsrytm igen. Hon verkar inte speciellt sjuk så förhoppningsvis är hon feberfri ikväll.

Min jobbkalender var tillräckligt tom för att tillåta en hemmadag idag, i gengäld får A antagligen ta Nova torsdag-fredag då dagis är stängt. Det var inte alls självklart att jag skulle vara hemma, men nu får man väl försöka vara så objektiv det bara går när det gäller vems jobbaktiviteter och möten som är lättast att boka om när det kommer en sån här dag.
Håhåjaja. Rakt ner i VAB-träsket alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar