onsdag 28 juli 2010

Mycket sova

Dottern måtte vara i någon sorts tillväxtfas, hon sover lätt omkring 15 timmar per dygn just nu. Igår kväll lade hon sig vid 19:30 och vi fick väcka henne vid 9 imorse. Och det trots att hon sovit två timmar på dagen. Såhär har det faktiskt varit i en vecka nu. Kanske är det bara så att hennes nya sovrum i stugan och rummet hon sover i här är svalt och mörkt och inbjuder till långa sovmorgnar? Skönt är det iallafall och föräldrarna känner sig väldigt utvilade nu när de får sova till framåt nio varje morgon.

Resan upp från Stockholm gick bra trots att klantiga mamman glömt att ladda laptopen som skulle ge förströelse i form av "Spöket Laban" den sista timmen. Nova sov 2,5 timmar mellan Norrtälje och Bollnäs och tupplurade sedan ytterligare en halvtimme mot slutet. Inget gnäll alls över att behöva sitta still. Normalt sett brukar vi räkna med 6 timmar, lunchstopp inkluderat, för att köra de 50 milen men i söndags tog det faktiskt ytterligare en timme. Ett stopp i Norrtälje och att ta 76an därifrån till Gävle var tidsbovarna. Vi hade iallafall valt rätt resdag med regn och kallt väder!

Väl på plats har vi fått både sol och regn. Idag har dock solen skinit och det har badats i poolen som morföräldrarna införskaffat.


I övrigt fikar vi och äter alldeles för mycket av mammas goda mat och även om vi försöker stävja fettcellseuforin med en och annan joggingrunda blir det på tok för mycket av det förstnämnda och för lite av det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar