onsdag 14 juli 2010

Massa småtjejer

Tre veckor in i semestern och jag är tokless på att ha hantverkare här. Snart, snart är målningen utomhus klar också och vi kan kanske äntligen komma i ordning.

Elin har varit bortrest sedan i måndags och Emil har haft ett par (gemensamma) kompisar här för lite pappa-dotter-häng under den tiden. Fredrik och Jonas har varit här och även Jonas kompis Benny, som vi lärde känna i Thailand, kom hit med sina döttrar. En massa småtjejer var det på stranden både måndag och tisdag med andra ord; förutom Thea och Nova alltså även Ellis, Mila, Hedda, Julia och Sofia. Nästan så man behövde räkna in dem. Kul att träffa både pappor och döttrar!



Strandhäng


Thea och Julia


Kvällstid var det öl och grillning uppe på rönnbärstigen så A blev utsläppt för grabbumgänge medan jag stannade hemma framför TVn och tog hand om Nova.

Även idag var det strålande sol och uppåt 30 grader så jag, A, E och J och våra tjejer har varit ute med båten. Först lunch på KnappKarlsson (vi såg Andreas Johnson, han var typ två äpplen hög) och sedan tillbringade vi resten av eftermiddagen på en klipphäll.


Heddan


Thea tupplurar i skuggan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar