fredag 9 juli 2010

Kusiner på besök

Igår levde vi åtminstone ett par timmar i förhoppningen att hantverkarna äntligen var klara. Ända tills jag skulle stänga ytterdörren framåt kvällen.
Då satt det ungefär tre centimeter trälist i vägen för dörrhandtaget. Det var bara att sova med öppen dörr, med andra ord. Till byggarens försvar ska man säga att vi har valt att öppna dörren åt andra hållet nu när vi köpt ny ytterdörr och det var det som ställde till det lite. Det var mest roligt, generellt sett är vi väldigt nöjda med firman som har byggt terass och utbyggnad.
Nu är det sista iallafall fixat och jag har äntligen kunnat sopa av terassen ordentligt. Målning pågår dock fortfarande. Inomhus blir det kanske färdigt imorgon, men utomhusmålningen får vänta till nästa vecka när vi är gästfria.
Idag har nämligen As syster och Novas kusiner anlänt. Dottern gillar verkligen J & J och det kommer att bli mycket lek och skoj under helgen!





Bra för mig och A med barnpassning också. Vi firar nämligen sex år idag och funderar på att ta oss iväg till Norrtälje och ta en lyxlunch eller nåt på tu man hand imorgon. Vi får se hur vi gör.

2 kommentarer:

  1. Grattis!!!! Ja både till er dag o till att bygget är klart. Skickar på Hedda på att hjälpa till med målningen nästa vecka när hon är där.. ;) kram kram från bästerås

    SvaraRadera
  2. 6 år alltså... tiden går fort när man har roligt. :)

    Stort grattis och kram på er alla!

    SvaraRadera