onsdag 21 juli 2010

Premiärsovning

Efter att vår målare - som igår skulle sätta upp tapeten i nya rummet - plötsligt lämnat walkover, insåg vi att det var dags att kicka vår inre latmask och göra jobbet själva. Och så himla svårt och tidsödande är det ju faktiskt inte att tapetsera, mest tråkigt bara. Vi slängde upp tapeten under lillans lunchsovning och slutresultatet blev ett stugigt och gulligt rum som i första hand ska fungera som sovrum till Nova, men även som gästrum. När dottern vuxit ur sin spjälsäng ställer vi nog in en våningssäng här.


E & E var här och grillade på kvällen och då var det extra praktiskt att kunna lägga tjejerna i varsitt rum så att de inte störde varann. Spelade spel gjorde vi också. Det blev en blodig batalj över ordförklaringsspelet Alias. Tjejerna mot killarna. Inte bästa konstellationen kan vi nog konstatera eftersom vi blev osams rätt ofta och det var många tuffa diskussioner. Killarna försökte till och med tuta i oss mer vin under spelets gång för att kunna ta hem segern, men det hjälpte inte. Tjejerna vann till sist med en knapp poäng och då hade klockan hunnit bli 01:30.

Dotterns premiärnatt var en succé för övrigt. Hon protesterade inte över att helt plötsligt få sova själv i det nya rummet, somnade bums och sedan fick vi väcka henne vid 9 imorse. Vi håller tummarna för att det inte var en engångshändelse.

2 kommentarer:

  1. jeah, underbar tapet! samma märke som jag tipsade om när ni valde till lillens rum i stan :) jättesnyggt!

    SvaraRadera
  2. schnyggt!!!! bra jobbat!!! mysigt! Marco o Jenny (nannas bror) fick en pojke, Leon, i måndags. Lång leveranstid på den ungen va? Det va ju typ 100000 år sen vi va i Thai, o redan då va hon ju supergravid! Kram på er!

    SvaraRadera