onsdag 25 juni 2014

Midsommar

... var en särdeles kall historia i år. Så huttrig att vi bröt den mångåriga traditionen med picknicklunch vid havet och valde att duka upp på vår terass istället. Inte en helt okomplicerad historia med 14 vuxna och lika många barn. Men solen sken, åtminstone korta stunder, och det var precis lika rörigt och trevligt som vanligt ändå. Sedan masade vi oss ner till midsommarfirandet på udden i vanlig ordning. Tydligen var vår gata delansvarig för firandet. (Samfälligheten behöver definitivt se över sin kommunikationsplan i den här frågan, för vi hade iallafall inte den blekaste om det)

Därefter barnmiddag och eftermiddagshäng hos oss och vuxenmiddag hos E&E framåt kvällen. Same procedure as every year, om vi nu bortser från den uteblivna strandlunchen. Saknade även Emils hemgjorda snaps, som tydligen rationaliserades bort i år.

Just här ser det faktiskt ut att vara så soligt och varmt att man kunde ta av sig till barärmat åtminstone ett par minuter innan man frös armarna av sig. Eller så är Elin bara en viking.

Infravärmaren åkte fram redan till fördrinken

Nova provar slack line med hjälp av Ullis

Småsyskonen har somnat och de stora kollar film under vuxenmiddagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar