lördag 14 juni 2014

Lördag i stan

Solig dag idag men utan riktig värme i luften, kring 15 grader bara. Fredagsmiddag hos M&M igår, barnen kom i säng sent och hela familjen sov till 09 imorse. Förvisso skönt, men en helg i stan förpliktigar just nu till byggvaruhusbesök och efter en sen frukost kom barnens farföräldrar hit så att tjejerna skulle slippa följa med och kolla golv och kakel.

Undra vilka nationaliteter som är vanligast förekommande på ByggMax?

Fanken, de hade bara Hello Kitty-kakel. Jag som ville ha Barbie.

På eftermiddagen åkte vi till Bergshamra för att hänga med familjen N, som flyttar till Sundsvall om någon vecka. I Bergshamra ligger naturen precis runt knuten och efter fruktsalladsfika gick vi och matade kräsna får och hängde sedan i en lekpark så länge att det helt plötsligt blev middagsdags. Då köpte vi hämtpizza och satt kvar i solen i parken en stund till istället för att stressa hem. Sedan blev sexårige L väldigt nödig och drog desperat ner byxorna precis bredvid bordet för att uträtta sina behov. Föräldrarna hamnade så smått i chocktillstånd. Fantastiskt roligt, tyckte jag och Ante. Ännu roligare när hans lillasyster sedan råkade kliva i resultatet av den lilla fadäsen. Efter den underhållande finalen tackade vi för oss och bilade hem.

Nova avslutade kvällen med att paraplyduscha, vi vuxna har tittat på ett avsnitt av Walking Dead. Lillasyster somnade redan i bilen hem från Bergshamra efter att ha varit vaken hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar