måndag 16 september 2013

Veckan och helgen

På jobbet har Mamman varit på kurs och sedan certifierat sig till Scrum Master, arbetat med affärsplanen för 2014 och bara allmänt förkovrat sig inom områden som känns intressanta. Det blir mycket på temat agilt just nu, vilket är det som mitt bolag profilerar sig inom. Inget projekt för min del än, men hjärnan uppskattar hur som helst att få utnyttjas igen.

Här hemma har Pappan med bravur tagit över stafettpinnen och jonglerar med barn, lämningar, hämtningar, parkhäng och middagsfix som om han inte gjort annat. Att de där utlovade storhandlingarna verkar dröja har jag överseende med.

Rutschkaneåkning i Kronis

Helgen anlände sedan lite för snabbt och vi hann liksom inte med att boka in något, så det blev två sköna hemmakvällar med god mat och soffhäng i brist på andra planer.
I söndags fyllde barnens faster S år och vi tog oss ut till nya huset på Storholmen, en bilfri ö utanför Lidingö. Kul att få se nya lyan och trevligt med middag i det fria. 

Nova och stora J, som är toppenbra med sina småkusiner

Middag utomhus
... och tårta inomhus.

Vi är dessutom djupt imponerade av hur snabbt S lärt sig köra båt! Ön är som sagt bilfri och båt är därför en nödvändighet om man inte vill vara helt beroende av att åka färja. Vintertid är det promenad över isen som gäller. Med andra ord inget permanentboende som bekväma jag skulle klara av... 

Kapten Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar