måndag 23 september 2013

Plus och minus

Vi börjar den här veckan med en natt som gav lite plus på sömnkontot. Båda kottarna sov innan 20 igår och fick väckas strax innan åtta imorse. Även föräldrarna lyckades få till en 7-8 timmar utan alltför många störningsmoment. Fint det.

07:45 och endast mamman är vaken...

I lördags förmiddag åkte vi ut till stugan för att andas frisk luft och äta middag med E & E. Jag hade preppat en Boeuf Bourgignon redan på fredagen som vi bjöd våra grannar på. 

Sova ute. Ser hur skönt som helst ut.

Det blev en kort visit då vi åkte tillbaka redan efter lunch på söndag, men Ante hann iallafall göra nytta med att montera rörelsestyrda strålkastare som ska hålla vildsvinen borta från vår nylagda gräsmatta. Den ser tyvärr ut som en puckelpist efter att de jäkla svinen dragit fram och bökat efter rötter nu sen vi lämnat stugan för sommaren. Vi hoppas att den sätter sig ordentligt under vintern så att de låter den vara i fred nästa år. 
Mer på minuskontot: Vår lilla diskmaskin i stugan har ballat ur. Blir nog kanske till att köpa en ny nästa år.

På söndag eftermiddag fick barnen vara ett par timmar hos farföräldrarna medan jag och Ante tittade på hus. Vi fortsätter kika lite smått, främst norr om stan i t ex Sollentuna, Danderyd och Täby, men har hittills inte sett något som vi är intresserade av att buda på. Vi är väl inte helt säkra på vad vi vill ha heller. Bara att kravlistan på nästa boende är rätt lång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar