fredag 3 september 2010

Fredagkväll med tapas och fotboll

Planen för fredagkvällen var egentligen att åka till stugan, men vi var alldeles för trötta för att orka med 1,5 timme i bilen under värsta ut-ur-stan-ruschen och sen den sedvanliga rajden på Willys innan vi slutligen skulle landa trötta och hungriga i kall stuga framåt kvällen. Istället gick vi ner till tapasstället i porten bredvid och tittade sen på Sverige-Ungern i fotboll med ett glas rött och choklad. Bättre så. Så får vi se hur vi gör imorgon.


Novas dagisvecka blev iallafall kort. A, som inte är på projekt än, kunde både hämta och lämna glad dotter i onsdags och nu har snälla farfar och farmor varit här och passat henne torsdag och fredag så att jag och A kunnat jobba. Dagis har ju haft stängt de dagarna för planering.

Och igår var jag ute på aktivitet med jobbprojektet. Vi spelade boule, käkade buffé och tog sen en drink på gamla hederliga Storstad. Vi började tidigt så jag var hemma vid 22:30 redan. Tyvärr hade Nova en av sina sällsynta stöknätter inatt och både jag och A var vakna mellan 2 och 4. Lite oförtjänt segt idag med andra ord med tanke på att det inte direkt var klackarna i taket och dans på bardisken igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar