söndag 18 april 2010

Söndagspromenad

Idag har det varit en skön söndag. Vädret har varit mestadels soligt och fint (även om det var ganska kyligt i skuggan) och lockade oss att ta en promenad bort till 4H-gården borta vid Västra skogen. Planen var att titta på djuren eftersom Nova blev synligt förtjust i städerskans hundar när vi var i Thailand. Det finns ett par olika sorters djur på gården men hon var inte speciellt intresserad av hästarna, kaninerna var tråkiga och fåren var istället lite läskiga med sitt bräkande.
Det verkar vara hundar som gäller.

Nova sov sin tupplur på vägen tillbaka och då passade jag och A på att ta en kaffe och smörgås och få en skön stund i solen på Pampas Marina.

Läskiga får

På lekplatsen vid 4H. Nova är ju van vid sand nuförtiden.

Utsikt från solstolen på Pampas

Nova sov bättre inatt. Trots att det var högljudd fest hos grannen sov hon större delen av natten och jag och A vaknade hyfsat utvilade vid 8 imorse. Hon matstrejkar dock fortfarande, men jag tror att det börjar ge med sig också. Idag har vi fått i henne mer än tidigare dagar.

Välling och högläsning

Söndagsmiddagen intogs hos E & E. Vi gick över vid 17-tiden och hämtade thaimat på vägen. Efter tre veckor hemma är det gott med thaimat igen. Nova smakade ytterst försiktigt på den goda ugnspannkakan som Elin hade fixat åt tjejerna men åt till vår stora förvåning 6-7 skedar ris istället. Hon har kanske saknat det asiatiska köket...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar