lördag 24 april 2010

Cirkus på Skansen

Veckan har gått i ett huj. Det är mycket på jobbet för min del och även om det inte har blivit alltför många timmar övertid har jag varit trött om kvällarna. Både jag och A har känt oss lite hängiga ett par dagar. Inte alls sjuka, men ändå vaknat på morgnarna med svagt halsont. Nova har iallafall kryat på sig och nu är det full fart på öppna förskolan och i lekparken igen.

Nova och Olivia i grävartagen

Fredagkvällen ägnade vi i soffan. Det blev indisk hämtmat och sista delen om Johan Falk och hans GSI. Nova sover bra om nätterna igen och imorse fick vi faktiskt sova ända till 8:30. Dottern sov 13 timmar i sträck, inte dåligt. Idag har vi varit ute i det fina, men fortsatt kyliga, vårvädret större delen av dagen. As systerdotter Josephine hade nämligen uppvisning med sin cirkusskola på Skansen så vi gick ut vid 12:30 idag och var inte tillbaka förrän fem timmar senare. Under den tiden hann vi med att promenera ut till Skansen, äta en halväcklig viltskavskebab till lunch, titta på djur, se en timmes cirkusuppvisning och sedan promenera tillbaka.

Papperstallrikslunch på Skansen

 
Josephine var jätteduktig i trapetsringen
  
På tillbakavägen från Skansen började vi fantisera om tapas och beslöt oss för att stanna till och äta tidig middag på Picante, den spanska restaurangen som ligger i porten intill vår. Mycket gott. Sedan gick vi hem och A gjorde chokladbollar medan jag badade Nova. Det var fantastiskt gott! Och eftersom de var gjorda på fiberhavregryn kan man väl nästan säga att de var nyttiga också?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar