lördag 17 januari 2015

Byggstatus

Den här veckan har vi äntligen haft byggare i huset igen. Iallafall på övervåningen, de går in via en byggtrappa från garagetaket. Trappan till övervåningen inomhus är igensatt så att vi ska slippa folk som springer omkring där vi bor.

Här blir det allrum. Bakom halvväggen finns trappan ner.

Frejas blivande rum

Klädkammare to be.

De här tapeterna, från PiP Studio och Majvillan, har vi span på som fondväggar till tjejernas rum. Den mintgröna har Nova själv valt.

Natten var väl sådär. Freja sov oroligt och är aningen hes och hostig nattetid. Hon låg i vår säng en stor del av natten och även om vi alla sov till åttatiden så har jag varit rätt trött idag. Nova var på kalas två timmar efter lunch hos en tidigare förskolekompis och jag och Ante var in och socialiserade ett tag också. Andra kalastimmen åkte vi in till stan för att kolla kakel men stället hade stängt redan och vi tog en sväng in på en mattbutik för att kika på heltäckningsmatta till källarvåningen istället. Imorgon blir det mer renoveringsfokus. Då hoppas vi få hjälp med barnvakteri och hinna med lite kakelkollande samt en tur till IKEA.

1 kommentar:

  1. Men står bygget helt stilla?! Förväntar mig löpande uppdateringar!

    SvaraRadera