söndag 7 juli 2013

Första semesterveckan

Hurra! Sol, värme och hela fyra 3G-pluppar på stranden, då får man passa på att skriva ett litet inlägg på bloggen. Uppe vid stugan är internetuppkopplingen nämligen helkass, vilket i det närmaste omöjliggör både surfande och bloggande.

Men vi lever iallafall! En vecka på sommarstället har redan passerat, märkligt nog. Vädret har varit helt okej, mestadels soligt men inte sådär varmt att man vill hänga nere på badstranden direkt. Annat är det idag med över 25 grader och varma vindar.

Ante har varit rätt busy med sommarens stora trädgårdsprojekt; att förvandla ytan nere mot skogskanten från ett snigeltillhåll med mycket mossa och gamla stubbar till en jämn gräsplan där det kan idkas diverse sommarsporter. Först körde min pappa grävare när de var här nere för ett par veckor sedan och grävde bort stubbar och formade själva området med en platå och en plattare del. Sedan beställde vi hem jordmassor som kom i söndags och en kille som körde ut dem så att Ante skulle slippa ta två lastbilsflak med jord på skottkärran. Bara det hade väl tagit typ en vecka annars. Och i fredags kom en transport med 200 m2 gräs på rulle som Ante och hans pappa lade ut. Så nu börjar det likna nåt!


Förutom svärisarna har vi haft besök av M & M och lilla grodan B i veckan. Samt hunnit med en heldagstur till Norrtälje för att handla mat och annat. Det går alltid obscena mängder pengar bara man kör in i den där stan, av någon konstig anledning.

Och så lite random bilder från första semesterveckan:

Storasyster olycklig för att hon inte kan simma omedelbums

1 kommentar:

  1. Ungefär som när Novas mamma trodde att hon skulle kunna åka skidor utför, första gången hon stod på ett par skidor!
    Besvikelsen var stor!

    SvaraRadera