söndag 24 november 2013

Tusen och en natt

Jag och Ante var på rolig fyrtioårsfest igår. Temat var "Tusen och en natt" och det var Antes tennispolare P som fyllde. Vi bytte lägenhet med barnens farmor och farfar för kvällen. De kom hem till oss, barnvaktade och sov över och vi huserade i Vasastan innan och efter festen istället.  E&E, P&J och M&M kom förbi och fördrinkade innan partajet.

 
Bling bling! Om någon känner att garderoben behöver kompletteras med en magdansösoutfit så köpte jag och Elin våra kläder från Lightinthebox.com för en billig peng. Ante hyrde sin.

Hemma hos P&P i Sollentuna hade de fixat matsal av stora hobbyrummet i källaren med låga bord, kuddar, orientaliska mattor, lampor och annat pynt. Libanesisk buffé i den intilliggande tvättstugan. Framåt midnatt kom en inhyrd DJ och förvandlade vardagsrummet till ett dansgolv. Det var en jättekul fest där de allra flesta klätt ut sig ordentligt och jag och Ante höll ut till tretiden innan det var dags att ta en taxi mot stan igen.

Det var ungefär samtidigt som Freja äntligen knoppade in här hemma, har vi förstått. Lill-härjarn hade nämligen vaknat vid 23 och sen vägrat somna om. Stackars farfar fick vara uppe och hålla henne sällskap. Det lär dröja innan de går med på att ta barnen över natten igen, misstänker jag...

Samma visa ikväll. Hon vaknade vid 21:30 och i skrivande stund har hon fortfarande inte somnat. Hon har ätit dåligt idag också så något tok verkar det vara. Vi håller tummarna för att Ante slipper vara uppe till 03 inatt bara. Båda har varit rätt slitna idag och vi skulle verkligen behöva sova nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar