tisdag 7 juni 2011

Solig långhelg

Det har varit en lång och solig helg som verkligen har gett för- och mersmak på semester. Faktum är att varken jag eller A ens öppnade datorn under fem dagar, därav bloggtorkan.

Helgen kunde dock ha börjat bättre. A upptäckte att barnstolen var borta precis när vi skulle packa in oss i bilen vid halv åtta i onsdags. Han hade hämtat den från tvätt tidigare på dagen och tydligen hade firman lyckats stoppat in vår barnstol i någon annans bil. Två och en halv timme senare och med en lånestol i bilen kom vi iväg.

Vädret har varit varmt och vackert större delen av helgen och vi har varvat trädgårdsfix med picknickluncher på stranden.

Nova och Thea gjorde till och med en vända i vattnet

Grillkvällarna inleddes i torsdags hos E & E som hade besök av Björn, Therese och Hannes. I fredags spenderade vi en helgdag i Norrtälje med diverse inköp och dagen därpå sjösatte killarna båten som de hade hämtat redan på torsdagen. På söndagen var det vår tur att bjuda E & E på middag. Tjejerna var ovanligt fnissiga.


Igår åkte vi hem vid åttatiden för att maximera tiden i stugan och för att undvika de värsta köerna.

Jobbveckan har inletts med vabbande för min del, Nova hade maratonhosta inatt och jag och A bedömde att hon nog skulle må bäst av att vara hemma från dagis idag. Förutom lite hostande under dagen har nattens stök dock inte märkts av, så om hon sover okej inatt blir det nog dagis för lilla fröken imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar