måndag 26 maj 2014

Måndagsinlägget

Helgen började redan i torsdags med mammagruppsmiddag på Piren vid Hornsbergs Strand. Solbrillor på i den varma kvällen, champagnedrink, god hummersoppa och en massa prat och skratt. Fantastiskt skön kväll och området visade sig från sin bästa sida med fullsatta uteserveringar och människor som picknickade längs strandpromenaden. Hemma vid 21 och hann prata lite med moster E som gjorde en blixtvisit torsdag till fredag.


På fredag hade jag och Ante sommarfest med jobbet och barnen överlämnades i Kronobergsparken vid 16-tiden till farföräldrarna, som sedan gick hem med dem hit. Jag och Ante sov i deras lägenhet. Men innan dess bolagsmöten på kontoret, mingel och middag på Skeppsbron och därefter en smula clubhopping innan vi kojsade framåt halv fem. Vaknade med bultande huvud och fotsulor strax innan 09 dagen därpå, svettades i sommarvärmen men lyckades köpa en födelsedagspresent till en av Novas kompisar på vägen hem. Sen lunch och vidare till kalas i Täby. Medan femåringen roades besökte jag och Ante ett par kakelbutiker. Lördagkvällen ägnades åt halvsovandes i soffan medan Ante kollade Champions League.

Chillar lite mellan upptågen medan föräldrarna kollar kakel

På söndag förmiddag kom Emil över med Thea och jag och Ante tog med oss alla ongan för att äta picknicklunch i Rålis och hänga i parkleken. På eftermiddagen tog vi oss ut till Storholmen för släktmiddag hemma hos faster Sara och kusinerna. Mycket lek för Nova i helgen och både hon och lillasyster somnade ovaggade på söndag kväll...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar